Diari La Veu del País Valencià
Petrer presenta una exposició de llenguatge i fotografia
El Centre Ocupacional El Molinet junt amb la Regidoria de Cultura ha inaugurat en teatre Cervantes l’exposició fotogràfica “Quehaceres”, una exposició realitzada amb fotografies de persones d’este centre on es busca la inclusió per mitjà del llenguatge de la fotografia.
El Centre Ocupacional El Molinet ha inaugurat en Teatre Cervantes l’exposició fotogràfica “Queaceres”, una exposició realitzada amb fotografies de persones d’este centre on es busca la inclusió per mitjà del llenguatge de la fotografia. “Queaceres” presenta una col·lecció de fotografies, fruit de la trobada entre el fotògraf, els usuaris del Molinet, els seus objectes i la cambra, aportant una mirada conceptual de l’experiència diària del Molinet, destacant xicotets detalls que succeïxen en els diferents tallers i activitats artesanals, culturals, esportives o socials.

Esta exposició està enquadrada en el projecte “Fotografia, llenguatge d’inclusió”, realitzat per José Andrés Pérez Plaza, expert en fotografia i arts visuals per la Universitat Miguel Hernández d’Elx. En la realització d’este projecte han participat les persones que integren el Centre Ocupacional El Molinet: equip directiu, docents, personal de servici i per descomptat els hòmens i dones que fan ús del centre. L’exposició estarà oberta del 24 de maig al 26 de juny, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores en el vestíbul del Teatre Cervantes.

Comparteix

Icona de pantalla completa