Diari La Veu del País Valencià
Petrer inverteix 778.453 € en instal·lacions esportives, vies i medi ambient
L’Ajuntament de Petrer inicia el primer tram d’inversions amb 778.453 € que aniran destinats a instal·lacions esportives, manteniment de vies i medi ambient.
L’equip de govern acorda reformar les dues piscines de la localitat, el tancament de la pista del poliesportiu de Sant Jerónimo i la renovació del clavegueram entre altres actuacions.
L’alcalde de Petrer, Alfonso Lacasa juntament amb els regidors d’Esports i Medi ambient, Javier Martínez i Silvia Rodríguez han comparegut aquest matí per a informar del primer tram d’inversions que l’equip de govern vol realitzar en la ciutat de manera immediata. Aquestes inversions, que procedeixen del romanent de tresoreria del 2015 que l’Ajuntament va poder aconseguir gràcies a la bona gestió econòmica en l’últim tram de l’any, ascendeix en aquest primer tram a 778.453,68 euros.

L’alcalde ha explicat que aquesta inversió respon als criteris d’invertir en allò que és essencial i prioritari per al benestar dels ciutadans. Així, en primer lloc s’afrontaran inversions urgents i imprescindibles per a mantenir serveis i instal·lacions, com és el cas de l’arranjament de les piscines, millora de centres esportius i millora d’instal·lacions en les Finques de Ferrusa i Caprala entre unes altres.

D’altra banda allò que és essencial i que en paraules de l’alcalde “passa moltes vegades desapercebut perquè donem per fet que estan” com és el manteniment de les vies públiques, als quals es destinen 345.000 euros que millora de clavegueram, pavimentació i asfaltats de diversos carrers i zones de Petrer. També la modernització i actualització de l’Ajuntament en les Tecnologies de la Informació i la comunicació comptarà amb una partida de més de 20.000 euros amb la finalitat de millorar l’eficiència del consistori i donar un millor servei als ciutadans. La regidora de Medi ambient, Silvia Rodíguez, ha explicat amb més detall les inversions realitzades en les finques de Ferrusa i Caprala.

D’una banda, quant a Caprala es millorarà la potabilització i quant a Ferrusa s’adequarà la xarxa elèctrica. “són inversions imprescindibles per a mantenir tots dos centres oberts al públics i en el millor estat per al seu ús” ha comentat Rodríguez. D’altra banda, Javier Martínez regidor d’esports, s’ha mostrat molt satisfet “que aquest equip de govern del que forme part, haja apostat per l’àmbit esportiu i per invertir en les seues instal·lacions quasi la meitat del muntant de les financerament sostenibles, instal·lacions que tenen 3 i 4 dècades d’antiguitat i l’estat de la qual de manteniment ha sigut totalment deficient des de fa anys. Martínez ha informat que en aquest tram d’inversions es van a reformar ambdues piscines, les d’estiu i la coberta i es procedirà també al tancament parcial de la pista coberta del poliesportiu de Sant Jerónimo, amb la intenció de cobrir les necessitats existents dels equips de la nostra població, a curt, mitjà i llarg termini, pensant que els equips puguen seguir realitzant les seues activitats esportives, en el cas que calguera realitzar obres de major importància en un futur.

Comparteix

Icona de pantalla completa