Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Petrer confirma el projecte Erasmus+ de l’I.I.S. Azorín
El dijous 25 de febrer ha tingut lloc una trobada de l’alcalde de Petrer, Alfonso Lacasa, i Silvia Rodríguez, regidora d’Educació, amb la directora de l’I.I.S. Azorín, Rosa Mira, amb la finalitat de ser informats sobre el projecte educatiu europeu Erasmus+ que ha iniciat aquest centre de secundària.

Sota la denominació RAL·LI (Reading and Literacy through Language Learning), tant els alumnes d’aquest centre, com els de la Gladesmore Community School de Londres i el College Irene Joliot-Curie de París, milloraran en el coneixement en les tres llengües al llarg dels tres anys d’associació internacional.

Durant l’entrevista s’ha destacat quant aporten aquestes iniciatives a una millora de la qualitat educativa, ja que, àdhuc suposant un sobreesforç per a les tasques diàries, són experiències altament positives per a tots els integrants del Centre i, necessàriament, per a la comunitat local. Per açò, l’alcalde considera que l’Ajuntament ha d’estar al costat de l’IES Azorín i s’ha interessat en com serà la visita a Petrer que realitzaran vint alumnes i tres professors londinencs a mitjan pròxim mes de març. També ha aprofitat la trobada per a felicitar a l’alumne Óscar Blasco Andreu, autor del logotip que representa el vincle dels tres centres públics en el projecte que desenvoluparan fins al curs 2017-2018.

Comparteix

Icona de pantalla completa