Diari La Veu del País Valencià
El projecte ‘Juntos i revueltos’, un dels 10 millors projectes interasociatius
“Juntos i revueltos”, de la Falla Mont de Pietat, seleccionat com un dels millors projectes del 2016

El projecte “Juntos i revueltos”, coordinat per la Falla Mont de Pietat de Xirivella, ha estat seleccionat com un dels 10 millors projectes interasociatius del 2016. Es tracta d’un reconeixement que fa la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grup Ugarte. El projecte rebrà una ajuda de 2.500 euros.

“Juntos i revueltos” és un projecte que pretén relacionar les associacions, col·lectius locals i l’Ajuntament per aconseguir finalitats solidàries. El primer objectiu ha estat ajudar a les dones que pateixen càncer conscienciant a la societat i recollint cabell natural per confeccionar perruques oncològiques. En aquest projecte s’han bolcat pràcticament totes les associacions locals.

Però la iniciativa “Juntos i revueltos” de la Falla Mont de Pietat continua: ara estan treballant en temes d’igualtat braç a braç amb les associacions feministes de Xirivella i la Casa de la Dóna de l’Ajuntament.

Supervivents de la violència de gènere

Altre dels 10 millors projectes interasociativos del 2016 és la “Trobada de supervivents a la violència de gènere”, que coordina l’associació Lilith, i en el qual han participat dues de les associacions feministes de Xirivella: Dons en Acció i el Col·lectiu Victòria Sau. L’import de l’ajuda és de 2.000 euros.

L’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, ha donat l’enhorabona a tot el moviment associatiu del municipi en nom de la Corporació municipal. “El treball de les associacions i els col·lectius dóna els seus millors fruits quan s’uneixen esforços. Per això és important relacionar associacions, posar-les en valor i difondre al màxim les seues accions, sempre amb el suport de l’Ajuntament”, ha explicat l’alcalde.

Comparteix

Icona de pantalla completa