Diari La Veu del País Valencià
Multitudinària manifestació a Xirivella contra l’assassinat de dones
Xirivella torna a dir NO a la violència masclista en la vespra del Dia Internacional per l’eliminació de la Violència contra les Dones. Este dijous centenars de persones s’han manifestat pels carrers de la localitat sota el lema “No a la violència masclista: ens volem vives”.

Convocats per l’Ajuntament de Xirivella i la Coordinadora de Dones per la Igualtat, els veïns i veïnes ha recorregut el trajecte des de la plaça d’Espanya fins a l’Ajuntament acompanyats pel grup de Xirimiters de Xirivella i el grup de batucada Tiakatú. A la manifestació hi havia membres de l’equip de Govern, encapçalats per l’alcalde Michel Montaner, i la regidora d’Igualtat, Isabel Garcia, i membres de diferents associacions i col·lectius de la localitat.

A la porta de l’Ajuntament es va llegir un comunicat de condemna de la Coordinadora de Dones per la Igualtat i el Manifest contra la Violència Masclista 2016.

A continuació es van llegir un a un el noms de les dones que han sigut assassinades durant el que portem de 2016.

Constituït el Consell d’Igualtat de Xirivella

Coincidint amb el Dia Internacional per l’eliminació de la Violència contra les Dones, s’ha constituït el Consell d’Igualtat de Xirivella.

Està impulsat per la Regidoria d’Igualtat i l’integren representants d’una vintena d’associacions i col·lectius de la localitat. Té com a objectiu presentar iniciatives, suggerències i propostes per a aconseguir la igualtat plena i real entre homes i dones al municipi. A més, vetlarà pel compliment del futur Pla d’Igualtat.

Comparteix

Icona de pantalla completa