Diari La Veu del País Valencià
Jornada de motivació per al desenvolupament professional a Xirivella
El pròxim dijous 17 de novembre es donen cita a Xirivella una vintena de professionals relacionats amb la motivació i la recerca activa d’ocupació en una Jornada sobre desenvolupament professional dirigida a persones desocupades i emprenedores de la comarca de l’Horta.

Es tracta d’una jornada multiespai que se celebrarà al Centre Jove (Levante UD, 2). Hi haurà fins a cinc activitats en marxa simultàniament. Destaquen els quatre col·loquis temàtics on s’analitzaran els sectors productius, els jaciments d’ocupació i les bones pràctiques en emprenedoria.

Entre la vintena de participants destaca el coaching Alfonso Alcántara, conferenciant i motivador de directius, professionals i empleats. També hi participaran tècnics i tècniques de la Mancomunitat de l’Horta Sud, el Consorci Pactem Nord, el sindicat UGT del País Valencià, SERVEF, el Consell de Cambres de Comerç, entre d’altres, a més de diferents empreses.

A més hi haurà un equip d’especialistes en orientació que atendran de manera individualitzada als i a les participants per revisar amb ells i elles la seua situació de context, el seu currículum i donar-los pautes de millora personalitzades.
Per mitjà de microtallers s’abordaran aspectes essencials de la utilització de Tècniques d’Informació i Comunicació en contextos professionals.

L’esdeveniment es tancarà amb una clownferencia, que resumirà els temes tractats durant la jornada i incidirà en els aspectes motivacionals. El programa complet es pot consultar a www.xirivella.es.

Una oportunitat per saber afrontar els nous reptes laborals

Per a l’alcalde Michel Montaner, “lluitar contra el desànim és una tasca complicada. Existixen alguns recursos i fórmules per intentar pal·liar este desànim i mantindre la motivació. Esta Jornada pretén motivar aquelles persones que volen construir un nou itinerari professional “.

Segons la regidora de Desenvolupament Local, Isabel García, “les administracions tenim un paper important, transversal, participatiu, oferint a la ciutadania els recursos que estan al seu abast. Esta és una gran oportunitat perquè les persones desocupades o emprenedores puguen adquirir nous coneixements i recursos de motivació per assolir metes realistes”.

La Jornada de motivació per al desenvolupament professional arrancarà a les 9.30 amb la inauguració oficial a la qual assistirà el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, i la regidora de Desenvolupament Local i diputada Isabel García.

La Jornada s’allargarà fins a les 19 hores, amb dos pauses per esmorzar i dinar. Cal inscriure’s gratuïtament a la web www.xirivella.es o bé telefonant al 96 383 64 24.

Comparteix

Icona de pantalla completa