Diari La Veu del País Valencià
L’exalcalde de Torrevella condemnat per corrupció abandona el PP abans que l’expulsen
EFE / RedactaVeu / València

La Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia valencià va condemnar a Hernández Mateo a tres anys de presó i set d’inhabilitació per cometre diverses irregularitats en l’adjudicació d’un contracte per a la recollida de brosses a la UTE Necso Entrecanales-Grup Generala de Serveis en 2004.

Pedro Ángel Hernández Mateo ha traslladat la seua petició de baixa com a afiliat del PPCV, la qual cosa ha comunicat al president del Comitè, i açò ha motivat la decisió de tramitar aquesta baixa de forma immediata i, per tant, el cessament en la seua condició d’afiliat.

El Consell agraeix el gest

El vicepresident del Govern valencià, José Císcar, ha agraït a Pedro Hernández Mateo el “gest” que ha tingut de presentar la seua baixa voluntària del partit, fet que el PP “li reconeix i li agraeix”.

Císcar s’ha pronunciat així en la roda de premsa posterior al ple del Consell. El partit no ha necessitat emplenar la tramitació, perquè s’ha produït una baixa voluntària per part de la persona afectada”, amb el que “lògicament ja no té cap sentit el continuar amb tot aqueix procediment”, ha asseverat.

Císcar ha destacat que el partit actua “de la mateixa manera” en tots els casos, i és que una sentència ferma condemnatòria dóna lloc a l’expulsió, però l’exalcalde de Torrevella ha decidit “no haver de recórrer tot aqueix camí” i s’ha donat de baixa del PP.

Comparteix

Icona de pantalla completa