Diari La Veu del País Valencià
El Servei Municipal de Protecció Animal d’Oriola treballarà teràpies amb col·lectius socials
La regidora de Sanitat, Noelia Grau, va presentar aquest dimarts el projecte que durà a terme la protectora d’animals Asoka dins el servei municipal de protecció animal. I és que tal com va recordar la regidora, el centre va obrir les seves portes el 2010, amb la finalitat de treballar la conscienciació, educació i respecte al benestar animal. L’edil va estar acompanyada per representants d’Asoka, que van agrair la implicació de la Regidoria.

I és que dins del projecte “s’inclouen novetats entre les quals destaca la teràpia adreçada a persones grans, que es desenvoluparà a les residències de la Tercera Edat i també amb col·lectius d’exclusió social i d’altres àmbits que així ho sol·licitin”, va avançar l’edil.

Les representants d’Asoka van destacar que “no volem que alberg sigui un magatzem d’animals i per això fomentem l’adopció a Oriola ia l’estranger, mentre que també ens impliquem en l’aspecte més social”. Així, també es centraran en la conscienciació en escolars a través de xerrades en els centres educatius d’Oriola.

Des Asoka van manifestar també que durant aquest any se centraran en la captació de voluntariat, per augmentar la pedrera amb la qual disposem actualment per oferir un millor servei. Altres de les activitats en què desenvoluparan serà la tercera edició de la Jornada Protecció Animal i jornada de portes obertes.

D’altra banda, la regidora de Sanitat ha insistit també en “la importància d’adoptar animals del Centre de Protecció Animal, que es troben esterilitzats i als quals podem donar una llar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa