Diari La Veu del País Valencià
Tancament de l’hotel El Rodat de Xàbia “sense previ avís
RedactaVeu / Xàbia

L’empresa que gestiona l’Hotel El Rodat de Xàbia ha procedit al tancament de la instal·lació hotelera “sense previ avís i vulnerant totes les garanties legals de la plantilla de treballadors”, segons ha denunciat el sindicat CCOO PV. Aquesta situació es produeix després d’una modificació unilateral de les condicions de treball mitjançant la qual l’empresa imposava la passada de tota la plantilla de situació de fixos a la de fixos discontinus.

Tot açò es duu a terme “sense acord” amb els treballadors que dimarts es van dirigir al seu lloc de treball trobant l’hotel tancat. La plantilla es va posar en contacte amb la policia local perquè estenguera acta d’aquesta situació.

Aquesta situació afecta, sobretot, a les persones treballadores amb més antiguitat en l’empresa, alguns dels quals romanen en el seu lloc de treball entre 17 i 20 anys. Ja s’ha interposat la denúncia corresponent en Inspecció de Treball i es reuniran amb el lletrat de CCOO per a preparar la denúncia en el Jutjat.

Aquestes modificacions per la via de la imposició “són un abús producte d’una forma de gestió ineficaç, que no considera els treballadors i les treballadores més que com un moble més del qual es pot disposar a capritx”.

Comparteix

Icona de pantalla completa