Diari La Veu del País Valencià
Un restaurant de Puçol, guanyador del concurs de putxero de l’Alcúdia
RedactaVeu / l’Alcúdia.

Salones Siglo XXI va obrir ahir les seues portes per donar inici al VI Concurs de Putxero i postres de Kaki a l’Alcúdia.

Un any més, aquesta iniciativa ha portat a l’Alcúdia els millors cuiners de la nostra geografia, tots ells abillats amb l’uniforme de cuina, l’olla i els millors ingredients.

La sisena edició del concurs ha comptat amb la participació de tretze restaurants, una mostra representativa de la millor cuina tradicional dins la gastronomia valenciana: Casa Granero de Serra, Juan Veintitrés de Benifaió, La Visteta de Barx, Llopis Gastrobar i Miguel de l’Alcúdia, Nazaret de la platja de Puçol, Cultura Café de l’Alcúdia, Chaparral de Serra, Chef Amadeo de la platja de Gandia, Restaurant Emi d’Orxeta, Sala Braham de Riola i Gambrinus, de Siete Aguas.

Acabat el concurs, tots els assistents van poder tastar tots els putxeros que es presentaren al concurs i anar fent les seues travesses de qui seria el guanyador. Després, van poder gaudir d’un bon putxero valencià, elaborat per Salones Siglo XXI.

A l’acte, acudiren una representació de l’Ajuntament, encapçalada per l’alcalde, Robert Martínez, la diputada provincial, Oreto Segura, i el diputat Emili Gregori, a més de representants de les diverses entitats esportives i socioculturals de l’Alcúdia.

Quan va acabar el dinar, es va fer entrega d’un diploma, una caixa de caquis de la DO Kaki de la Ribera i una caixa de vins de Cavas Murviedro a tots els participants i tot seguit es van lliurar els premis:

3r Premi de Postres de Kaki: Chef Amadeo (platja de Gandia)

2n Premi de Postres de Kaki: La Visteta (Barx)

1r Premi de Postres de Kaki: Restaurant Miguel (l’Alcúdia)

Millor postre

3r Premi de Putxero valencià: Restaurant Chaparral (Serra)

2n Premi de Putxero valencià: Restaurant Juan Veintitrés (Benifaió)

1r Premi de Putxero valencià: Restaurant Nazaret (Platja de Puçol)

Millor putxero

Comparteix

Icona de pantalla completa