Diari La Veu del País Valencià
Mor una dona d’una punyalada al coll a mans de la seua parella a Paiporta
EFE / València

Ibor ha precisat que sobre les 12.30 hores de hui s’ha rebut una trucada al 112 d’un veí que alertava d’una discussió a l’habitatge de la parella, per la qual cosa s’ha desplaçat fins al lloc la Policia Local i en arribar s’ha trobat a la dona que s’estava dessagnant i que ha mort quasi en l’acte.

L’habitatge està situat al carrer Pare Jorge María i la morta és una veïna de Paiporta, María Ángeles, filla d’un antic cap de la Policia local, segons ha explicat l’alcalde, que de moment desconeix si existien denúncies prèvies contra l’agressor sobre violència masclista.

Pel que sembla, l’home, de raça negra, ha explicat Ibor, li ha assestat una punyalada al coll que li ha seccionat la caròtida i ha fet que es dessagnara ràpidament i morira de forma quasi instantània.

Ibor ha anunciat que el Consistori organitzarà un acte en memòria d’aquesta víctima i “perquè s’acabe d’una vegada” aquesta xacra, i ha recordat que el municipi ja va viure fa uns anys la mort d’una jove, Carolina Planells, a mans d’un home que la va agredir amb una arma blanca.

El sinistre de hui, dia festiu al País Valencià, eleva a cinc les mortes en aquesta comunitat per violència masclista del començament d’any ençà.

La Delegació del Govern al País Valencià ha convocat per a demà al migdia cinc minuts de silenci davant la seua seu en senyal de repulsa i condemna per aquest últim cas de violència masclista.

Comparteix

Icona de pantalla completa