Diari La Veu del País Valencià
Segon terratrèmol en una hora superior als 3,5 graus a la costa de Vinaròs
Barcelona / ACN

Entre aquests dos sismes, els de més magnitud aquest divendres, n’hi ha hagut quatre terratrèmols més de magnitud que ha oscil·lat entre els 1,7 graus i els 2,2 graus.

El sisme de les 10.49 hores s’ha percebut i s’han rebut quatre trucades de ciutadans al telèfon d’emergències 112, de les quals tres han estat des d’Alcanar, i una des de Vilafranca del Penedès, mentre que la Policia Local de Tortosa ha rebut 3 trucades més.

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha estat en contacte amb els Ajuntaments de la zona afectada i els cossos operatius i es descarta que hi haja danys. Els ajuntaments d’Ulldecona, Sant Carles de la Ràpita, Deltebre, Amposta i Sant Jaume d’Enveja han informat a Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya que no tenen constància de que s’haja percebut en els seus termes municipals.

Des de mitjanit fins aquest matí a les 8 h, segons l’IGC, s’han registrat 2 sismes. A les 2.13 h un sisme d’1,6 graus Richter amb epicentre a la costa de Vinaròs i a les 05.35 h un altre d’1,7 graus Richter. En cap dels dos casos, s’han percebut a Terres de l’Ebre i no hi ha hagut cap trucada al telèfon d’emergències 112.

Comparteix

Icona de pantalla completa