Diari La Veu del País Valencià
Un documental sobre les alternatives a la crisi: ‘Y sin embargo se mueve’
La Marea

Es tracta d’un documental en el qual es pretén presentar alternatives a la situació actual de l’Estat espanyol. Per això, els seus responsables necessiten 12.000 euros que pretenen recaptar a través del microfinançament.

El documental serà presentat per l’actor Willy Toledo que introduirà les diferents temàtiques del documental. S’ha previst realitzar 30 entrevistes i 30 jornades d’enregistraments d’esdeveniments socials, de lluites populars, del treball i la vida quotidiana de dirigents socials, del funcionament de cooperatives i empreses recuperades, de la gestió d’una banca ètica. De tot allò que ens ajude a comprendre en profunditat les alternatives que existeixen i poden existir.

L’equip d’enregistrament comptarà amb un periodista, dues càmeres realitzadors i un tècnic de so. A més, el guió comptarà amb la participació del periodista Pascual Serrano.

El pressupost per a la realització del documental és de 12.000 euros i inclou tant els costos de l’equip humà de guió, producció, enregistrament i edició com els desplaçaments, dietes o lloguer d’equips. En el microfinançament el mínim capital per a contribuir és de deu euros.

Una vegada s’haja aconseguit el finançament, en el mes de novembre i desembre començarien les tasques de guió i producció i fins al mes de març es farien les entrevistes i enregistraments. En els mesos d’abril i maig es realitzaria l’edició del documental, iniciant la seua promoció i difusió de juny a setembre.

Dóna suport al projecte Y sin embargo se mueve

Comparteix

Icona de pantalla completa