Diari La Veu del País Valencià
Castellano condemna l’atac a la seu del PP d’Asp
RedactaVeu / València

Castellano s’ha referit d’aquesta manera als danys patits aquest cap de setmana a la seu del PP d’aquesta localitat, amb cristalls trencats i pintades insultants a la façana, “el segon acte similar que es produeix en aquesta seu en solament uns mesos i que se suma als atacs registrats a la seu regional del PPCV, a la ciutat de València, i la de Castelló, uns esdeveniments que no caben en un estat democràtic”.

En aquest sentit, el secretari general del PPCV ha assegurat que “lamentablement, aquest tipus d’actes covards solament fan que evidenciar la intransigència d’uns pocs que pretenen atacar els fonaments més profunds del nostre estat de dret i de la nostra democràcia”.

Castellano ha reclamat així a tots els partits polítics una “mostra ferma del respecte als valors democràtics i una condemna a qualsevol tipus d’actes violents com els perpetrats a les seus de les formacions polítiques”.

Per al popular, és “imprescindible que tots puguem actuar des de la llibertat i amb respecte, per la qual cosa qualsevol acte violent que cerque coaccionar no té cabuda en el sistema”. Per açò, ha demanat “fermesa a l’hora de condemnar la violència i una actitud responsable per a explicar i fer arribar la política als ciutadans en lloc d’utilitzar el carrer per a agitar els ciutadans amb una actitud reprotxable i injusta”.

Comparteix

Icona de pantalla completa