Diari La Veu del País Valencià
Intersindical Valenciana ocupa Presidència per la derogació del decret Vela
RedactaVeu / València.

Una trentena de delegades i delegats sindicals d’Intersindical Valenciana han ocupat la recepció de la Conselleria de Presidència al carrer Cavallers de València durant una hora i mitja. L’ocupació s’ha produït per a exigir la derogació del decret llei 1/2012, conegut com decret Vela, que afecta molt negativament el personal de la Generalitat Valenciana i els serveis públics.

Els representants del sindicat reclamaven ser rebuts pel vicepresident, José Ciscar, per a demanar-li un compromís del Consell de derogar el decret Vela i de no substituir-lo per altres mesures lesives per al personal i els serveis públics.

El tancament ha finalitzat quan el vicepresident s’ha compromés a rebre una representació d’Intersindical dimecres 18 de setembre, a les 11 hores.

Intersindical Valenciana espera poder obtindre el compromís del Consell d’acabar amb les retallades, compensar la pèrdua d’aquests dos anys i treballs per una administració més moderna que assegure el benestar de la ciutadania valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa