Diari La Veu del País Valencià
Sueca restaura la coberta de l’antic Convent dels Franciscans
L’Ajuntament de Sueca durà a terme treballs de restauració i renovació en la coberta de l’antic Convent dels Franciscans, en concret, en la zona que dóna a l’actual Residència de la tercera edat. “Es tracta d’un edifici històric i patrimonial del municipi que necessita d’una actuació donat el deteriorament que presenta en la seua coberta. Des de l’Ajuntament, amb estos treballs, es pretén conservar i mantindre en perfecte estat l’important patrimoni de la nostra ciutat”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Enrique Vidal.

Les obres, amb un cost de 110.000 euros, seran sufragades íntegrament pel consistori. La coberta que serà renovada presenta un estat prou degradat en el seu entramat, amb bigues de fusta clavillades o partides i amb suports podrits per l’efecte de la humitat.

La solució que es va a adoptar consistix a renovar completament la coberta, procedint a la seua reconstrucció amb la col·locació d’un nou entramat de suport mitjançant biguetes metàl·liques i un tauler prefabricat de suport amb acabat interior ignifugat i exterior hidrofugat. Posteriorment, es col·locarà una capa prefabricada de formigó asfàltic impermeable, amb acabat en la mateixa teula ceràmica actual recuperada i completant amb les noves peces que foren necessàries.

Els treballs s’iniciaran en breu i tindran una duració de tres mesos.

Comparteix

Icona de pantalla completa