Diari La Veu del País Valencià
El PP perjudica el turisme de Dénia
Compromís acusa el govern del PP de perjudicar el turisme de Dénia

Crespo acusa al PP d’actuar per venjança a Font i de manera electoralista

Compromís per Dénia critica durament les polítiques de turisme del govern del PP a la nostra ciutat. Per una banda, l’arribada d’un creuer a principis de setmana va deixar en evidència la planificació turística de Dénia i per l’altra, encara que aplaudeix la mesura de l’ampliació de l’horari del Castell, critica que arriba massa tard.

Josep Crespo ho té clar: “el PP està demostrant que no li interessa que el principal motor econòmic de la ciutat funcione, el turisme s’ha de cuidar dia a dia i no es pot permetre que els creuers se’n vagen de Dénia igual que han arribat, que els turistes no troben res obert i que els comerciants i hostalers no noten la seua presència en res”.

Compromís recalca que aquest creuer arriba quan la mateixa alcaldessa, Ana Kringe, es posa al front de la regidoria de Turisme. “Aquesta és la política turística que té pensada?”, es pregunta Crespo. A l’edil nacionalista li sorprén també que l’alcaldessa no haja confiat en cap dels seus regidors per a aquest departament i se n’encarregue ella mateixa, “haurà de demostrar si ella està capacitada per a aquesta tasca, de moment, no ho sembla”.

Al regidor de Compromís per Dénia li ha sorprés també el canvi en l’horari del Castell, tot i que pensa que és una bona mesura: “no entenc que Chelet espere a finalitzar l’estiu per obrir el Castell al migdia, quina casualitat que coincidisca amb el cessament de l’anterior regidora de Turisme”.

Compromís per Dénia critique que aquesta ampliació de l’horari arribe tan tard, no sols perquè ara ja s’ha acabat l’estiu, que és quan major afluència de visitants té, sinó perquè aquesta demanda l’ha fet aquest grup des de fa molts anys. “El Castell hauria d’haver estat obert tot el dia des de ja fa molts anys, no podia ser que els turistes arribaren i es trobaren les portes tancades a les 3 del migdia”. Crespo assenyala que a les diferents demandes d’ampliació d’horari fetes per Compromís, el PP i CU sempre s’havien negat al·legant sempre motius exclusivament econòmics. Per això mateix, el regidor valora: “espere que el PP no vullga gastar-se ara els diners de la baixada promesa de l’IBI en venjances cap a Pepa Font. Jardins, floretes i gossos, però i l’IBI?

Compromís per Dénia

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa