Diari La Veu del País Valencià
Alacant – Pistes esportives dels Àngels
Compromís exigeix saber qui té la competència per netejar les pistes esportives dels Àngels

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha assegurat que “considerem intolerable que els veïns i veïnes del barri dels Àngels seguisquen esperant des de l’any 2013 contestació a la seua pregunta de quina és la contracta encarregada de netejar les pistes esportives situades entre els carrers Escoto i de la Fuente”.

“Per més que han intentat preguntant en diferents regidories i presentant escrits en el registre municipal, l’Ajuntament no els ha donat contestació i ningú sembla saber aclarir si la neteja de les mateixes ha de ser realitzada per la concessió de neteja viària o pel contrari ha d’estar a càrrec de la concessió de neteja d’instal·lacions públiques i educatives”, ha informat.

Bellido ha assenyalat que “estesdues concessions, com ha vingut a ser norma en esta ciutat durant els governs d’Alperi i Castedo, estan en mans d’empreses participades per Enrique Ortiz”.

Alhora, el secretari de Compromís per Alacant ha afegit que “el més greu de l’assumpte és que l’administració municipal no s’ha dignat a donar resposta a les preguntes en relació a esta qüestió que se van realitzar des de l’associació de veïns per registre municipal a finals de l’any 2013”.

“Al marge de la descoordinació municipal que revetla esta qüestió, ens preguntem des de Compromís com és possible que una administració no conteste a les demandes d’informació de la ciutadania i de la xarxa associativa veïnal i no sabem si ésta manca de resposta és a causa de la desídia, el desinterès o de la mala gestió política de l’ajuntament, però siga com siga no ho trobem acceptable”, ha destacat.

En este sentit, Bellido ha afirmat que“per això exigim que se clarifique esta petició, que esdone resposta al plantejat pels veïns i que es donen solucions assumint per la concessió que li pertoque la neteja d’estes instal·lacions esportives”.

Compromís per Alacant

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa