Diari La Veu del País Valencià
L’ajuntament de Cocentaina tanca amb èxit de participació el Nadal jove
La Regidoria de Joventut de Cocentaina ha finalitzat les activitats previstes per al Nadal Jove amb una gran acceptació per part dels joves destinataris. Des dels més menuts i menudes que amb l’Escola de Nadal han passat les seues vacances escolars a la Casa de la Joventut amb diverses activitats o gaudint de l’actuació d’un mag i fins els més majors que per exemple conegueren una nova modalitat esportiva amb el taller de Crossfit o el matí per a conèixer la BTT. A més, es completaren les places per al taller de Goma Eva i totes les vesprades la Casa de la Joventut es va omplir amb els tallers de manualitats i les diverses possibilitats que els oferia El Localet (videoconsoles, futbolí, ping-pong, jocs de taula, circuit d’slot…). per realitzar les activitats programades es van utilitzar diferents infrastructures i carrers del municipi contestà com van ser el gimnàs del poliesportiu, el parc de la 4.4 al barri de Riera, el Pla de la Font així també la casa de la joventut.

Finalment el debat sobre ocupació juvenil programat per a tancar el Nadal Jove no es va poder realitzar per problemes d’agenda d’alguns dels ponents. Està previst realitzar-lo més endavant.
Per a Saül Botella, Regidor de Joventut de l’Ajuntament de Cocentaina, “amb el Nadal Jove pretenem oferir un ventall d’activitats per a totes les edats i que tinguen la major acceptació per part dels joves de Cocentaina en aquests període de vacances. Des de l’Ajuntament de Cocentaina continuarem treballant pels joves i amb ells amb la programació i serveis habituals de la Casa de la Joventut. També no podem oblidar agrair a totes les entitats i persones que han estat col·laborant junt a nosaltres per a dur endavant aquestes activitats nadalenques com la Universitat d’Alacant, el Club BTT Montcabrer, Crossfit Alcoy o el Club Slot La Muntanya”.

Ajuntament de Cocentaina

Comparteix

Icona de pantalla completa