Diari La Veu del País Valencià
Benissa – Al mes de gener, noves activitats per a joves
La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, ha organitzat per aquest mes de gener, dos noves activitats dirigides als joves. Concretament un taller de cuina libanesa i un curs de presentacions eficaces en Power Point.
La primera activitat que es durà a terme, serà el taller de cuina libanesa, organitzat conjuntament amb la Casa del Sol i la Lluna , i Encarna Soler , que serà l’encarregada d’impartir-lo.

Aquest taller, pensat per als joves que tinguen entre 16 i 35 anys, es realitzarà el proper dissabte 18 de gener, d’11 a 14h, a La Casa del Sol i la Lluna, ja que compta amb les instal·lacions adequades per desenvolupar l’activitat .
Les inscripcions, el preu de les quals es de 15 euros amb material inclòs, podran realitzar-se indistintament al Casal Jove o, a la Casa del Sol i la Lluna, fins al 16 de gener. Les places són limitades .

Una altra activitat que s’iniciarà durant aquest mes de gener, serà el curs de presentacions eficaces en Power Point , dirigit a joves que tinguen entre 18 i 35 anys.

Aquest curs, estructurat en quatre sessions d’una hora de durada, es durà a terme els divendres 24 i 31 de gener, i 7 i 14 de febrer, de 18.30h a 19.30h, a l’aula d’informàtica que s’està habilitant al Casal Jove.

El curs serà impartit per José M. Abellán Contreras, Enginyer en Telecomunicacions, i el preu del mateix és de 25 euros .Els interessats podran informar-se i inscriure’s al Casal Jove fins al 22 de gener al Casal Jove ( [email protected] o 965732352 ) .

L’edil responsable, Jorge Ivars, ha declarat que durant aquest trimestre, a més de les activitats consolidades, com són els cursos d’idiomes, ioga, … s’han programat diverses activitats, i les anteriors són un exemple d’això. Només espera que siga del grat de tots els joves i hi haja una alta participació en cadascuna d’elles.

Comparteix

Icona de pantalla completa