Diari La Veu del País Valencià
Albaida / Xarxa pública wifi a la Plaça Major
L’ Ajuntament d’ Albaida inicia hui el desplegament de la nova xarxa ‘Sona Wifi’ , una xarxa pública d’accés bàsic, gratuït i sense fils a Internet que estarà operativa a l’entorn de la plaça Major.

Connectar-se a Internet a l’aire lliure i amb l’encant de fer-ho al mateix cor del centre històric, ara és possible a Albaida.

L’Ajuntament dAlbaida ha posat en marxa a la Plaça Major de la població, la seua primera plaça pública WiFi, que ofereix al mig del carrer i sense cables accés lliure i gratuït a Internet. Aquest nou servei suposa un cost zero per a les arques municipals, ja que es realitza a través del projecte ‘Wifi Ciudadano’ de la Diputació de València.

Aquesta plaça ‘WiFi’ d’aproximadament 900 metres quadrats, cobreix pràcticament la totalitat de la plaça Major, i ofereix als veïns i visitants serveis d’Internet, podent navegar obertament per la Xarxa així com realitzar tràmits amb les administracions.

Segons lAlcalde, Josep Antoni Albert, “pot fer ús del servei qualsevol veí i no cal donar-se d’alta ni obtindre cap clau per connectar-se. Es podrà accedir a internet de forma gratuïta des d’un portal de la Diputació i lAjuntament”

Comparteix

Icona de pantalla completa