Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament convida a les festeres de Sueca a treballar colze a colze amb el consistori
L’Ajuntament convida a les festeres de Sueca a treballar colze a colze amb el consistori pel plantejament d’unes festes més participatives

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, ha rebut este setmana a la nova Festera Major de Sueca, Maria Viñoles i a la seua Cort d’Honor. La màxima representant del consistori ha volgut celebrar una primera audiència amb elles per tindre una primera presa de contacte, traslladar-los la previsió de la programació anual de festes a Sueca i començar a teixir complicitats amb les joves que els acompanyaran en les pròximes festes. També han assistit a esta cita el regidor de Festes, Pau Roselló i la regidora de Protocol, Isabel Jiménez.

L’objectiu principal de la trobada ha estat convidar a les joves a ser part activa de les Festes. Així ho ha assenyalat el titular de l’àrea. “Hem convidat a la nova Festera Major i a la seua Cort d’Honor amb l’objectiu de conéixer-nos més i explicar-los l’any de festa que els espera per davant. Volem que les joves puguen sentir-se part fonamental de la festa, no només pel càrrec que representen, per això les hem convidat a proposar i participar directament en les decisions relatives als nostres festejos. Des d’ací aprofitem també per convidar a tots a que ens facen arribar les seues propostes i suggerències per aconseguir un programa a gust de tots” ha apuntat Roselló.

La Festera Major i la seua Cort d’Honor han rebut també de mans de l’alcaldessa el document del seu nomenament i el programa d’actes als quals se’ls convida a participar bé des del mateix consistori o bé des de col·lectius i associacions locals.

Les joves, que s’han mostrat molt il·lusionades i amb ganes de començar amb esta “aventura”, participaran esta setmana en el primer acte com a festeres de la ciutat. Serà el pròxim diumenge, 23 d’octubre, en l’acte de la seua proclamació i comiat de l’anterior Festera Major i la seua Cort d’Honor, que tindrà lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Sueca.

Comparteix

Icona de pantalla completa