Diari La Veu del País Valencià
Castelló – Cal fer ja la remodelació de l’antiga seu d’hisenda

Ignasi Garcia: “La falta d’interès del PP en la remodelació de l’antiga seu d’hisenda obliga a refer el conveni per tercera vegada”.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre, Ignasi Garcia, ha assenyalat que mentre la Generalitat no aporte la documentació necessària els convenis que es vagen signant seran paper mullat.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre ha declarat que “l’anunci d’ahir de l’alcalde Bataller on diu que ha desbloquejat les obres de remodelació de l’antiga seu d’hisenda, tot trobant altra formula de pagament, no és altra cosa que fer la segona addenda al conveni que es va signar al 2012. És, doncs, la tercera vegada que la Generalitat i l’Ajuntament signaran i anunciaran aquest projecte”.

Ignasi Garcia ha recordat que “Bataller ja ens va prometre que les obres començarien al 2012, i en dos ocasions més va anunciar data de començament de les obres, sense que en cap d’elles es convertira en realitat. Aquesta és ja la quarta promesa”.

El representant de Compromís en el Consell de Districte Centre, ha assenyalat que “si la Generalitat haguera aportat la documentació que se reclama des del negociat de contractació d’obres, el projecte ja estaria en marxa. De fet, sembla que el PP te més interès en fer anuncis de projectes que en dur-los a terme”.

Ignasi Garcia ha afegit que “els dos grans damnificats d’aquesta desídia són, d’una banda, les empreses a les que se’ls ha adjudicat l’obra, i d’altra el poble de Castelló, que veu com passen els anys per un dels edificis més emblemàtics de Castelló sense que li donem cap ús i es deteriora, i mentre gastem diners públics en lloguers”.

Finalment, el representant de Compromís ha apuntat que “Compromís que sempre ha defensat que l’oposició ha de ser útil, farà allò que hauria d’haver fet Bataller i preguntarem en les Corts Valencianes quan pensa la Generalitat fer les gestions i entregar els documents necessaris per engegar d’una vegada per totes el projecte”.

Compromís per Castelló

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa