Diari La Veu del País Valencià
No podem consentir que el fem estiga al carrer sense buscar una solució
Compromís denuncia que la decisió de la Sag de retirar un contenidor de residus de Ciutat Vella està provocant un problema de salubritat i imatge en plena juderia.

Quico Fernández: ” Demanem una solució per a un barri que té la catalogació de conjunt històric-artístic i que compta amb una població bastant envellida. El que no podem consentir és que el fem estiga al carrer des de fa setmanes sense buscar una solució i sense parlar amb els veïns i veïnes.”

Des de Compromís hem traslladat a la SAG les queixes dels veïns i veïnes de la Juderia de Sagunt per la retirada de l’únic contenidor de la zona. De fet, des de fa setmanes les bosses de fem s’acumulen en el punt que ocupava el contenidor a l’espera de solució.

Sembla que s’està escenificant un pols entre els afectats i l’empresa municipal. Els veïns demanen que el contenidor es torne a instal·lar on estava des de fa molts anys i alguns continuen dipositant les bosses al carrer, mentre l’empresa afirma que té problemes amb els vehicles i els treballadors a causa del pronunciat pendent.

I precisament és l’acusat desnivell de la zona i la distància als contenidors alternatius el que provoca la protesta del veïnat.

Al marge d’estes consideracions, des de Compromís demanem una solució, com ara la instal·lació d’un altre tipus de contenidor adaptat a les característiques del carrer. El que no pot ser és que el fem estiga al carrer fins que els veïns o l’empresa cedisquen. Per a nosaltres la solució l’ha de donar l’empresa, i esta no pot passar per obligar les veïns a desplaçar-se fins els contenidors situats fora de la juderia, perquè estan massa lluny i la gent que hi viu és major.

En qualsevol cas caldria convocar una reunió amb els afectats per consensuar una solució.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa