Diari La Veu del País Valencià
El PP s’oposa a retirar el finançament públic a entitats immerses en casos de nadons robats
RedactaVeu / València

La diputada d’EU, Esther López Barceló, ha apel·lat al “principi de precaució, i això significa una col·laboració amb les víctimes, per a poder investigar els casos i castigar a qui no faciliten la informació. No es pot col·laborar amb qui no obri les seues portes, amb qui no atorga documentació, amb qui guarda silenci, com és el cas de la Casa Cuna Santa Isabel, la qual porta moltes dècades callant i tenint una actitud absolutament reprovable”.

Esquerra Unida ha lamentat que el Consell no estiga disposat a retirar eixes subvencions públiques, “davant el teòric compromís amb les víctimes que adquirírem unànimement a través d’una resolució aprovada fa uns mesos en aquesta cambra”, ha recordat.

López Barceló ha aprofitat també la compareixença del conseller Castellano per recriminar-li el retard de la posada en marxa de la Comissió Interdepartamental sobre els casos de nadons robats.

A més, ha lamentat el “ninguneig del Consell cap a la dona encadenada ja 40 dies a la plaça de la Mare de Déu, la qual denuncia la incertesa i els obstacles que està patint en el seu cas. Ningú de l’administració ha mostrat interès per atendre-la i ajudar-la en les seues reivindicacions que simplement van dirigides a que s’execute una exhumació que puga comprovar l’existència o no de les despulles del seu fill”, ha lamentat.

Comparteix

Icona de pantalla completa