Diari La Veu del País Valencià
Una mostra a la seu de CCOO a Alacant visibilitza les dones LBT en l’àmbit laboral
La seu de CCOO a Alacant acull des del dijous 4 de juliol l’exposició ‘Dones LBT i mercat laboral: precarietat, lluita i conquestes’.

Un any més, expliquen fonts del sindicat, “celebrem el Dia Internacional de l’Orgull LGTB (Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals) a Alacant com en la resta del món”. Encara en aquests dies, continuen, “tenir una orientació sexual i afectiva o una identitat de gènere diferent a la ‘normalitzada’ és motiu de discriminació en totes les àrees de les nostres vides”. En la laboral, centre d’atenció de l’acció sindical, també les persones LGTB pateixen una gran discriminació en l’accés, promoció i manteniment dels llocs de treball i “són més vulnerables a les polítiques de retallades i precarietat laboral que fa el govern de manera sistemàtica”.

Per tot açò, la Unió Intercomarcal L’Alacantí – Les Marines de CCOO PV. i Diversitat, Associació LGTBI de les Comarques d’Alacant s’uneixen novament per a organitzar un acte de visibilització i commemoració del Dia de l’Orgull 2013.

L’exposició, realitzada pel Col·lectiu LAMBDA, mostra reivindicacions i l’ocupació de llocs de treball de dones lesbianes, bisexuals i transsexuals, i ha sigut facilitada pel Grup d’Acció LGTB CCOO PV.

Les fotografies estaran exposades fins al dia 26 de juliol de 2013.

Així mateix, el sindicat recorda que la manifestació de l’Orgull a Alacant és el 20 de juliol a les 19.30 hores des de la Rambla amb el lema ‘Joves sense armaris, contra l’assetjament i la violència’.

Comparteix

Icona de pantalla completa