Diari La Veu del País Valencià
Compromís denúncia la manca de seguretat en la línia Sagunt-València
El malestar dels usuaris per les deficiències del servei no deixa d’augmentar

El seguiment del transport interurbà entre Sagunt i València que està realitzant la Coalició Compromís evidencia la necessitat de denunciar una situació, que per més que siga continuada no deixa de ser alarmant. “Els usuaris i usuàries del Servei aporten proves cada dia d’una situació inconcebible” indica el portaveu Francesc Fernandez.

Ja no es tracta de la deficiència en els horaris o les parades, les condicions de viatge són una autèntic risc per als usuaris en hores punta del servei. “no pot permetre’s el transport de persones dempeus en uns autobusos que abasten de 90 a 110 Km/h, sense mesures de seguretat, en cas d’accident es podrien patir conseqüències molt greus” assenyala Fernandez. “A més, a més, les condicions del autobusos que realitzen el servei són deficients en quan a salubritat i higiene”

Per altra banda, Conselleria d’Infraestructures està lliurant documentació al Grup Parlamentari de Compromís a les Corts equivocada, amb la qual cosa, està impossibilitat l’accés a la informació dels nostres càrrecs públics per tal d’aclarir informació irresponsabilitats. És per això que s’ha tornat a insistir en el lliurament del Conveni entre AVSA i Conselleria per al transport interurbà entre València i Sagunt.

“Igualment és necessària la implicació ciutadana i dels usuaris del servei, amb la qual cosa necessitem la seua col·laboració per tal de recollir queixes i reclamacions i poder pressiona tant a la Conselleria, com a la concessionària de forma adequada” continua Fernández “És per això que des de Compromís dissabte 8 de març, al mercat del Port de Sagunt, iniciarem una campanya de recollida de signatures per a la millora del Servei i per a suplir les deficiències del mateix”

Compromís per Sagunt

Comparteix

Icona de pantalla completa