Diari La Veu del País Valencià
L’ESTEI denuncia la repressió del Govern de les Illes
L’STEI DENUNCIA L’ACTITUD REPRESSIVA DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ I EXPRESSA EL SEU SUPORT A JAUME MARCH

Tal com va anunciar fa uns dies el secretari autonòmic d’Educació, Guillem Estarellas, avui hem tengut coneixement del primer expedient que s’ha obert a un director a l’illa de Mallorca. Es tracta de Jaume March, director de l’IES Marratxí, a qui s’acusa de conculcar el dret a l’educació i la neutralitat durant la vaga, a causa d’una denúncia d’un pare d’un alumne.

Des de l’STEI expressam, en primer terme, el nostre suport absolut al director expedientat, a la vegada que denunciam l’actitud prepotent, autoritària i repressiva de la Conselleria d’Educació, incapaç de fer una passa en la resolució del conflicte que viu l’ensenyament de les Illes Balears des de fa tants de mesos.

L’STEI rebutja les mesures que els responsables de l’Administració han pres tant en aquest darrer cas com en els dels directors i de la directora de Maó, i lamenta profundament que el Govern segueixi enrocat en les seves tesis d’alimentar la crispació, l’arbitrarietat i una pràctica indigne de “cacera de bruixes” amb aquells equips directius que no es dobleguen a les consignes autoritàries de la Conselleria.

L’obertura d’aquest nou expedient suposa la reactivació del conflicte educatiu i demana una resposta contundent i unitària de tota la comunitat educativa. Per la qual cosa l’STEI convocarà la Junta de personal docent no universitari de les illes Balears i una Assemblea d treballadors i treballadores per analitzar aquesta nova provocació d ela conselleria i quines propostes de mobilització durem endavant davant aquesta nova agressió injusta que pateix un dels membres de la nostra comunitat educativa. Cap agressió sense resposta, ni una passa enrere!

Comparteix

Icona de pantalla completa