Diari La Veu del País Valencià
Almussafes entrega el premi del concurs de cartells de la Dona
Ahir dilluns dia 2, la Regidora de la Dona del consistori d’Almussafes va entregar el guardó al guanyador de la sexta edició del certamen de cartells commemoratius del Dia Internacional de la Dona. El disseny guanyador, dotat amb un premi de 150 euros, il·lustra el programa d’actes de la celebració de la Setmana de la Dona de 2015 i el Pin commemoratiu amb el que es va inaugurar la celebració, a més de presidir l’exposició pública dels 15 cartells que enguany han optat a la convocatòria i que es mostraran fins al pròxim dia 13 en el hall del Centre Cultural

“Esta mostra engloba una diversitat d’obres creades amb estils i interpretacions del disseny molt diferents, que al mateix temps ens transmeten el talent i la personalitat dels artistes que les han plasmat, ja que la qualitat ha sigut uns dels principals senyals d’identitat de les mateixes”. Amb estes paraules, la regidora de la Dona, Elia Alepuz, inaugurava la VI mostra de cartells commemoratius del Dia 8 de març.

Durant l’acte inaugural, Joan Miquel López Díaz, el jove dissenyador valencià guardonat en esta nova edició del certamen artístic, va rebre el taló de 150 euros de la mà de l’edil delegada.

La qualitat artística i força visual de la seua obra, a més de la plasmació del valor més representatiu sobre el Dia 8 de març han sigut factors clau en la determinació per part del Jurat del treball premiat, que ja es troba exposat, junt amb la resta dels 14 cartells inèdits presentats a la mostra.

Un vi d’honor va clausurar este segon acte del programa commemoratiu, organitzat des de la Regidoria de la Dona, ja que diumenge passat dia 1 es va celebrar l’acte inaugural amb una xocolatà i una macrobatucada en el parc Central.

Per a hui dimarts, l’Associació d’Afectats Fibromialgia Almussafes ha convocat un taller de Ioga Dance, que es realitzarà de 17 a 18.30 h. En el pavelló poliesportiu i a les 21.30 hores, la Fera Teatre escenificarà en la Llar del Jubilat la peça “Assemblea extraordinària” en el café teatre organitzat per l’Associació de Dones Progressistes.

L’agenda d’actes establida per a la celebració de la nova edició de la Setmana de la Dona continuarà durant les pròximes jornades amb un ampli palmito d’actes lúdics, culturals i esportius.

Comparteix

Icona de pantalla completa