Diari La Veu del País Valencià
Milagrosa Martínez ‘intentarà reunir’ els 15.000€ de la fiança ‘perquè no té res’
RedactaVeu / València.

Sembla que el fet d’haver sigut alcaldessa de Novelda (Vinalopó Mitjà) durant quasi una dècada, consellera autonòmica amb el Govern de Camps durant un trienni i presidenta de les Corts durant 4 anys, no dóna ni per a reunir tan sols 15.000 euros que li exigeix el jutge com a fiança per a eludir la presó provisional. Almenys això és el que ha donat a entendre Milagrosa Martínez –condemnada a 9 anys de presó- si ens fixem en les seues declaracions realitzades pels seus advocats, els quals han assegurat que la coneguda com ‘la Perla’ “intentarà reunir” aquests dies els 15.000 euros de fiança que li ha imposat el TSJ valencià, si vol eludir la presó provisional, ja que en l’actualitat “no té res”.

Martínez, que té fins al 20 de febrer per reunir aquesta xifra, a l’eixida del tribunal, tot i les preguntes que li realitzaven els periodistes, únicament s’ha limitat a repetir “no diré res, no diré res”.

Quan ha estat preguntada pel pagament de la fiança, el seu advocat ha intervingut per afirmar que intentaran reunir els diners perquè “no té res”, ha asseverat, referint-se a la condemnada.

Aquest lletrat també ha comentat que la vista celebrada per a decidir sobre mesures cautelars fins que el Tribunal Suprem ratifique la sentència de la peça 3 del cas Gürtel, relativa als falsejaments en Fitur, ha sigut “bastant nova” perquè “normalment” aquest tipus de compareixences es produeixen “quan es deté una persona, no quan acaba el judici. I més havent-hi un recurs pendent”, ha postil·lat.

Per la seua banda, el tècnic de la conselleria, Isaac Vidal, condemnat a set anys de presó per Fitur, ha manifestat en declaracions als periodistes després d’eixir del tribunal valencià que és “innocent” i ha anunciat el seu recurs davant el Suprem: “Espere que es reconega la meua innocència i estic molt tranquil”, ha asseverat.

Comparteix

Icona de pantalla completa