Diari La Veu del País Valencià
Tanca La Verdad d’Alacant després de 54 anys als quioscos
EP / Alacant

El periòdic La Verdad d’Alacant, del grup Vocento, ha eixit per última vegada aquest dilluns als quioscs després de 54 anys de funcionament. Creat durant la tardor de 1963, aquest dimarts deixarà d’estar a la venda i desapareixerà d’Internet, segons informa l’Associació de la Premsa d’Alacant (APA).

L’entitat ha lamentat la decisió del grup i ha destacat que la desaparició coincidirà amb el 24 de gener, dia en què es festeja el patró dels periodistes, Sant Francesc de Sales.

Arran de conèixer-se la decisió, representants polítics s’han pronunciat sobre aquest tema a través de les diferents xarxes socials. Així, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha lamentat el tancament d’aquest periòdic i ha mostrat el seu “suport” als treballadors. “Lamente el tancament de #LaVerdadAlicante. El meu ànim i suport a periodistes, companys i famílies que pateixen des de matí aquest adéu. Una abraçada”, ha indicat Bonig en Twitter.

En similars termes s’ha pronunciat en la mateixa xarxa social l’alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri, qui ha assenyalat: “No es pot ser bon periodista sense ser bona persona. Demà a Alacant tanca La Verdad, un periòdic amb bones persones. Una abraçada”.

Així mateix, el president del PP d’Alacant, José Císcar, ha mostrat la seua “tristesa” per la decisió i perquè a Alacant “perdem un mitjà de comunicació de referència durant molts anys. Ànim als seus treballadors”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa