Diari La Veu del País Valencià
PilotaVeu i l’ACV Tirant lo Blanc signen un conveni per a la promoció de la pilota valenciana

PilotaVeu / València.

El president de l’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc, Gonçal Grau i Muedra, i el coordinador del diari digital de pilota valenciana PilotaVeu, Ricard Sentandreu, han signat un conveni per potenciar de manera conjunta el nostre esport.

Ambdues entitats comparteixen la idea que és necessària la promoció, difusió i defensa de la pilota valenciana, i amb aquest acord mostren la voluntat de col·laborar amb activitats relacionades amb aquest objectiu. Així, fixen les bases per a la participació en projectes conjunts que situen la pilota valenciana en el lloc que es mereix a la nostra societat.

Amb la formalització d’aquest conveni, l’ACV Tirant lo Blanc mostra el compromís per difondre el coneixement de l’origen, la història, l’evolució i les figures rellevants de la pilota valenciana. A més, es compromet a donar a conèixer les diferents modalitats existents d’aquest esport, així com a promoure la seua pràctica en la societat valenciana. La finalitat de l’ACV Tirant lo Blanc i de PilotaVeu és també fomentar l’ús del valencià en l’àmbit d’aquest esport, un esport que, a més, ajuda a vertebrar territorialment el País Valencià i fomenta el coneixement i les relacions entre les comarques valencianes.

Gonçal Grau i Ricard Sentandreu signen el conveni de col·laboració. Fotografia: Laia Mas.

Comparteix

Icona de pantalla completa