Diari La Veu del País Valencià
El València queda eliminat de la Copa després d’una altra derrota (2-1)

Javier Cid / València.

El València es va acomiadar ahir de la Copa del Rei després de caure derrotat davant el Celta a Balaídos. L’equip dirigit per Voro estava replet de suplents i jugadors del planter que van fer un partit intermitent en el qual Vinicius Araujo, que jugava amb el València trenta-un mesos després, va marcar l’únic gol reivindicant que vol quedar-se al conjunt valencià.

El partit no va tindre massa història. El València necessitava quatre gols i els jugadors del planter i suplents que van eixir estaven amb ganes però no podien amb un Celta que va jugar amb el marcador d’anada i sense pressions. El partit va servir per a veure la tornada d’Araujo amb gol i la falta d’actitud de Parejo en els minuts que va jugar. De fet, va provocar la falta del segon gol del Celta.

L’encontre va començar amb els jugadors del planter i suplents del València intentant combinar. Bakkali impregnava velocitat i regat i els Soler, Lato i Mir sumaven minuts i experiència que van transformar en bon joc inicial del València. Amb el pas dels minuts, el Celta va anar arribant a la porteria valenciana però el partit va arribar al descans amb un empat a zero previsible i sense que els porters hagueren de fer massa.

En la represa, Voro va donar entrada a Parejo per Soler, que guanya importància, i es va reservar per al partit de diumenge davant l’Espanyol. Parejo, que no té l’actitud necessària per jugar en el València, va deixar rematar sol Giuseppe Rossi, que va avançar de fort xut sec al Celta.

Soler condueix el baló durant el partit. Fotografia: València CF.

Dos minuts després va arribar l’estrena de Vinicius. El brasiler va posar l’empat després d’una recuperació de Fede en un error de la defensa del Celta. L’argentí va habilitar Araujo que va definir ajustat.

El València no està tenint sort en els últims minuts i, després d’una falta de Parejo innecessària a la frontal, Sisto feia el 2-1 de falta i donava la victòria a un Celta que ha sigut molt millor en l’eliminatòria. El València ha de centrar-se ara en el partit de diumenge davant l’Espanyol a l’espera de reforços que donen un poc d’aire a l’equip.

Fitxa tècnica:

2 – Celta: Sergio Álvarez, Roncaglia, Cabral, Sergi Gómez, Jonny, Radoja (Marcelo Díaz, m. 63), Pablo Hernández (Wass, m. 81), Sene, Sisto, Lemos (Pape Cheikh, m. 77) i Rossi.

1 – València CF: Jaume Doménech, Cancelo, Javi Jiménez (Santos, m. 70), Mangala, Lato, Medrán, Carlos Soler (Parejo, m. 46), Fede Cartabia, Bakkali, Rafa Mir (Gayà, m. 65) i Vinicius.

Gols: 1-0. m. 61: Rossi. 1-1. m. 63: Vinicius. 2-1. m. 92: Pione Sisto.

Àrbitre: Hernández Hernández (comitè de Las Palmas). Va amonestar Mangala del València CF.

Incidències: Partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, disputat a les 19.00 hores a Balaídos.