Diari La Veu del País Valencià
Amàlia Garrigós repassa la seua trajectòria professional a ‘La Represa’

RedactaVeu / Godella.

La popular periodista Amàlia Garrigós visita els estudis de Ràdio Godella per a sotmetre’s a les entrevistes “a pèl” de “La Represa, un programa de trellat” que s’emet a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

A l’entrevista, s’analitza la trajectòria vital i professional d’una apassionada per la ràdio i pel seu poble, Alcoi. No debades, aquesta edició del programa comença amb una presentació inusual on s’homenatja la localitat de naixement de la convidada i on també té arrels el presentador i director del programa, Francesc Fort. Així doncs, els oients de “La represa” podran rememorar el procés de creació de Ràdio Nou, així com la breu i relativament desconeguda etapa d’Amàlia a la televisió. També hi haurà temps per a parlar de l’intent de censura a Obrint Pas en el seu programa “El jardí de les delícies”, així com la més recent etapa amb “El Mural”.

“La Represa” és un programa de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes enregistrat a Godella i que s’emet, entre d’altres, a les ràdios de Mislata, Picassent, Alzira, Cocentaina, Altea i les ràdios universitàries de la UPV i UJI.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa