Diari La Veu del País Valencià
El PSPV planteja al PSOE un vot singular per al PSC en la investidura de Rajoy

ACN / València.

El representant del PSPV-PSOE en la gestora socialista, José Muñoz, ha assenyalat, aquest dijous, que els socialistes valencians defensen la singularitat del vot per al PSC en el debat d’investidura de Mariano Rajoy com a president del govern espanyol.

En declaracions als mitjans als passadissos de les Corts Valencianes, Muñoz ha dit que no comparteix el posicionament dels socialistes catalans però que la situació que viu Catalunya permetria obrir un espai per a la reflexió sobre la conveniència de singularitzar el seu vot del PSC. El diputat socialista no ha precisat de quina manera es podria difenciar aquest vot però ha manifestat que permetent que el PSC tinga vot diferenciat s’evitaria la fractura amb el PSOE.

“Volem evitar des del PSPV que existisca una fractura entre el PSC i el PSOE, són una organització fonamental per a nosaltres i nosaltres, com a PSOE, som fonamental per a ells. Aquest període de convivència que hem tingut durant tants anys volem que isca enfortit i no perjudicat”, ha assenyalat.

Comparteix

Icona de pantalla completa