Diari La Veu del País Valencià
La ‘monja revolucionària’, aquest dimarts en el Fòrum de La Nau
Europa Press / València

Amb la seua conferència ‘Farem la revolució i després la tornarem a fer’, Forcades, que serà presentada pel director general de Le Monde Diplomatique en espanyol, Ferran Montesa, inaugurarà el cicle ‘Pensament crític: pensant el futur’. Aquest acte s’emmarca en la programació de Fòrum de Debats de la Universitat de València i es realitza amb la col·laboració de l’Escola de Pensament Crític.

Considerada per ella mateixa com una “monja feminista”, el seu pensament queda reflectit en Diàlegs amb Teresa Forcades (Ediciones DAU), una sèrie d’entrevistes realitzades per la periodista Eulàlia Tort, al monestir de Sant Benet, on rau Forcades.

A través d’aquestes entrevistes en profunditat es pot conéixer més a fons qui és i què pensa sobre una gran diversitat de temes, com la vivència religiosa, l’ordenació de les dones a l’Església, la indústria farmacèutica, la renovació de l’Església, l’excés de medicació o el sistema econòmic actual.

Forcades, que és partidària de l’avortament, de l’homosexualitat i de l’eutanàsia dins dels principis cristians, també ha publicat Los crímenes de las grandes compañías farmacéuticas i La teología feminista en la historia.

Teresa Forcades: “El capitalisme no és ètic”

Comparteix

Icona de pantalla completa