Diari La Veu del País Valencià
Benigànim celebrarà la IV edició de la Festa Estellés

RedactaVeu / Benigànim.

Des del Col·lectiu Cultural el Ganxo que fa 21 anys que treballa pel moviment cultural a Benigànim (la Vall d’Albaida) han enllestit la IV edició de la Festa Estellés, un dels esdeveniments emblema d’aquest grup de gent, juntament amb el Ganxo Rock. Encara que també organitzen presentacions de llibres, concerts i activitats de difusió de la cultura en valencià.

Aquest any la Festa Estellés, com és tradicional, tornarà a omplir la plaça Major de Benigànim amb la millor poesia. El dia escollit és el 16 de setembre que s’iniciarà amb el sopar baix braç a les 21.30h. A les 23h començarà el recital de poemes d’Estellés que presentarà Lucía Arenas Pastor i a les 00h hi haurà final de festa amb l’espectacle dedicat al poeta de Burjassot, De mà en mà a càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba.

Imatge: Col·lectiu Cultural El Ganxo.

Per al sopar caldrà comprar tiquets al preu de 5 euros a la Casa de l’Arrop, l’Ajuntament de Benigànim o als membres del Col·lectiu Cultural El Ganxo. A més, enguany com a novetat des de l’organització avisen que els tiquets estaran numerats i per tant cada tiquet tindrà una cadira assignada, per això recomanen que es compren per grups.

>

Col·lectiu Cultural El Ganxo

Si voleu saber més sobre els organitzadors d’aquest esdeveniment podreu assabentar-vos en aquest vídeo, realitzat per Anmorsigol, que es va realitzar el 2013 quan el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida va premiar el Col·lectiu Cultural El Ganxo quan aquest va complir 18 anys de treball en el moviment cultural de Benigànim.

>

Vídeo: Canal Anmorsigol.

Comparteix

Icona de pantalla completa