Diari La Veu del País Valencià
Nomdedéu comença el seu càrrec de secretari autonòmic d’Ocupació amb molt d’humor

RedactaVeu / EP / València.

Diuen que és important riure-se’n d’un mateix i Enric Nomdedéu així ho ha fet, perquè el dia en què es feia efectiu el seu nomenament com a secretari autonòmic d’Ocupació, l’atur ha pujat, per això de bon matí ell mateix ha posat al seu Twitter “Una salutació als que estan esperant a les notícies de les 9 per a piular: “el dia que nomenen Nomdedéu com a SA d’Ocupació puja l’atur””. En una piulada posterior ha fet tota una declaració d’intencions fent una publicació que fa referència a uns versos de Salvador Espriu: “Em mantindré fidel per sempre més al servei d’aquest poble! Gràcies”.

Precisament l’humor és una de les qualitats que ha destacat del flamant secretari autonòmic la vicepresidenta i portaveu del Govern valencià, Mónica Oltra, en la seua roda de premsa d’aquest matí, “té sentit de l’humor, la qual cosa és important per a governar”. També ha remarcat la seua provada “solvència tècnica i política” i “currículum incontestable”, raons a les quals obeeix aquest nomenament, a més, la proposta venia recolzada per part de Rafa Climent, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La vicepresidenta, en ser preguntada per les qualificacions de “piròman” i “separatista radical” per part del responsable de l’àrea de Joventut del grup ‘popular’ en la Cambra autonòmica, Juan Carlos Caballero, ha respost que “haurien de preocupar-se dels polítics del seu partit que estan imputats i també per la situació de ruïna econòmica i moral en què han deixat aquesta comunitat”.

“Òbviament, -ha admès la vicepresidenta-, no tots li agradem a tothom, estem subjectes a la crítica, és cert que el senyor Nomdedéu ha tingut mala sort perquè està subjecte a la crítica abans de començar la seua gestió però així són les coses en un estat de dret on la gent diu el que pensa”, ha assenyalat.

Comparteix

Icona de pantalla completa