Diari La Veu del País Valencià
Més màximes de fins a 40 graus a l’interior de la demarcació de València

RedactaVeu / EP / València.

Aquest divendres, Aemet ha previst alerta groga per altres temperatures a l’interior de la demarcació de València, on es podria arribar als 39 graus, depenent de la zona.

Per al País Valencià, la previsió estableix un predomini de cels no massa ennuvolats i amb intervals de núvols baixos al començament del dia als litorals i núvols d’evolució diürna a l’interior de Castelló. Les temperatures mínimes romandran sense canvis i les màximes, en ascens, llevat dels litorals de Castelló i del sud d’Alacant, on no variaran significativament.

Previsió 19/08/2016. Imatge: AEMET.

Des del Centre d’Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM) també s’ha previst una alerta taronja per a la zona interior de la demarcació de València, tal com es pot comprovar al següent mapa.

Previsió 19/08/2016. Imatge: CEAM.

Recomanacions

Des de la Direcció General de Salut Pública, es recorda que els principals grups de població als quals cal atendre en situacions de calor alta i extrema són els ancians, els xiquets, les embarassades i totes aquelles persones que pateixen malalties cròniques que requereixen medicació.

Així mateix, es recomana i recorda que és important seguir senzilles mesures preventives que podeu consultar al següent enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa