Diari La Veu del País Valencià
Concurs de ‘selfies’ per promocionar Xàtiva

RedactaVeu / Xàtiva.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha presentat, aquest dijous, el concurs de selfies #ViureXàtiva, iniciativa amb què l’Ajuntament vol promocionar la ciutat en la xarxa social Twitter. El concurs premiarà les millors imatges que els participants puguen prendre en qualsevol de les atraccions turístiques, comerços, establiments de restauració i oci de la ciutat.
El concurs s’ha iniciat aquest divendres, 1 de juliol, a les 11h i finalitzarà l’1 de novembre a les 23.59h. Per tal de participar-hi, els interessats hauran de compartir un selfie a Twitter, de manera pública, afegint l’etiqueta #ViureXàtiva. Com ja s’ha dit, la fotografia ha de mostrar una instantània en què aparega l’autor al voltant d’un monument emblemàtic de Xàtiva, en un bar, restaurant o pub o en qualsevol comerç de la ciutat. Es poden presentar tants selfies per compte de Twitter com es vulga.

Imatge: Ajuntament de Xàtiva.

Cada mes, un jurat format per tècnics de Promoció Econòmica, Comunicació i el mateix regidor elegirà una imatge com a guanyadora, la qual rebrà com a premi un sopar o dinar per a dues persones en un restaurant de Xàtiva triat pel guanyador. A principis de novembre, el jurat escollirà, d’entre els selfies guanyadors de cada mes, una imatge guanyadora final, l’autor de la qual s’emportarà un premi de 300 euros en un val per a fer compres als comerços de la ciutat.
Els criteris de valoració per escollir les imatges guanyadores inclouen la qualitat de la fotografia, l’originalitat i la popularitat i representativitat del lloc on ha estat pres el selfie. Si voleu consultar les bases del concurs podeu fer-ho al següent enllaç.
Donar a conèixer Xàtiva
Segons el regidor de Promoció Econòmica, “aquesta és una oportunitat per viure la ciutat i obrir una finestra a la xarxa per donar a conèixer el millor del seu comerç, la seua gastronomia i la seua activitat econòmica”. Amb aquesta proposta, es pretén fer possible una visibilització del conjunt de la ciutat d’una manera innovadora i amb la motivació que implica un concurs. En aquest sentit, cal destacar que les dues associacions de comerciants i hostalers de la ciutat, Adexa i Xacex, s’han implicat en aquest projecte donant-li suport i facilitant els espais i els ambients més adients per dur endavant aquesta activitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa