Diari La Veu del País Valencià
Àgueda Micó: ‘Treballaré perquè Compromís siga una única organització’. Àudio-entrevista

La Represa / Godella.

El programa d’entrevistes culturals La Represa, el ”programa de trellat” de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, ha fet passar pels estudis de Ràdio Godella Àgueda Micó, just escassos dies després que fóra elegida coordinadora general del Bloc en el 7è Congrés Nacional de la formació.

En aquesta entrevista, “quasi podríem dir que exclusiva”, Micó reflexiona durant una hora sobre la seua trajectòria i l’evolució del valencianisme polític durant la dècada i mitja mal comptada que duem de segle.

A banda de reflexionar sobre com s’ha desenvolupat aquest congrés, amb un ull posat en la resta de potes de Compromís i l’altre a la candidatura amb Podem i Esquerra Unida a les eleccions estatals, Micó també ens dona les claus per al Bloc durant aquesta legislatura. Parlar amb Àgueda Micó implica parlar amb una persona que ha tingut un paper protagonista en la formació de Compromís, el seu reglament de primàries, i les negociacions de l’Acord del Botànic i el frustrat govern espanyol de la XI legislatura.

La Represa s’estrena els divendres a les 11 h. a Ràdio Godella. Cada setmana ens ofereix una entrevista amb una personalitat del món cultural o polític del País Valencià, i reemet els seus programes els dissabtes a les 13 h, els dimarts a les 19 h, i també els dilluns, a Mislata Ràdio, on s’emet a les 17 h.

>

Trenta-unena entrevista – Àgueda Micó – 27 de maig de 2016

La Represa

Comparteix

Icona de pantalla completa