Diari La Veu del País Valencià
Escola Valenciana es concentra davant les Corts per la competència lingüística

RedactaVeu / València.

L’entitat cívica havia convidat la ciutadania a assistir aquesta vesprada de dijous, dia 21 d’abril, a una concentració davant les Corts Valencianes (plaça de Sant Llorens, 4), per demanar al Consell la implantació de la competència lingüística en valencià als treballadors de la funció pública.

Els assistents a l’acte celebrat a les 19 hores han pogut entonar la cançó d’Al Tall ‘Tio canya’, interpretada pel cantaire David Reig.

La concentració davant les Corts Valencianes és la primera acció que ha definit Escola Valenciana dins de la campanya ‘Pels drets lingüístics, requisit ja’, centrada en la introducció de la competència lingüística en valencià per a ser treballador del sector públic. Aquesta demanda social que, en paraules del president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno, “afavorirà, sense dubte, el procés de normalització de la llengua”, és un reclam històric de la Federació que data dels inicis de la pròpia entitat i, a hores d’ara, “després de 33 anys, malauradament, encara està en estat d’espera”.

Comparteix

Icona de pantalla completa