Diari La Veu del País Valencià
Podem diu que el tercer grau de Fabra ‘no està justificat’
RedactaVeu / València

El secretari general de Podem i síndic d’aquest grup parlamentari a les Corts Valencianes, Antonio Montiel, ha manifestat aquest dilluns que espera que “es reconsidere” la decisió judicial per mitjà de la qual s’ha acordat concedir el tercer grau penitenciari a l’expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra.

Montiel s’ha manifestat en aquestos termes després de conèixer-se la decisió de la jutge de vigilància penitenciària del jutjat número 3 de Madrid, adoptada en contra del criteri de la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries.

En aquest sentit, ha expressat la seua sorpresa per aquesta decisió judicial, “sobretot perquè s’ha adoptat amb informes preceptius en contra” i hi ha assenyalat que, segons la seua opinió, hauria de ser recorreguda. Montiel ha afirmat que la gravetat dels delictes pels quals va ser condemnat Carlos Fabra no justifiquen que s’atorguen beneficis penitenciaris amb tanta rapidesa”. Fabra compleix una condemna de quatre anys des de desembre a la presó d’Aranjuez per quatre delictes fiscals.

Comparteix

Icona de pantalla completa