Iniciativa organitza un cicle de debats sobre el canvi polític i el valencianisme

Amb el títol ‘Des d’un govern de canvi cap a un valencianisme de la majoria’ se celebraran huit actes públics arreu del país que culminaran amb una Conferència Política a València el 23 d’abril
7 abril 2016 01:00h
RedactaVeu / València

Les taules redones arranquen aquest divendres, dia 8 d’abril, a Castelló. Dissabte 9 serà el torn d’Elx, dilluns 11 a Xiva, dimarts 12 a Catarroja, dimecres 13 a Llíria, dijous 14 a Ontinyent i divendres es tancarà el cicle amb les taules redones de València i Alacant.

Entre els participants com a ponents figuren Mónica Oltra, Joan Ribó, Manuel Alcaraz, Antonio Montiel, Carles Galiana, Toni Gisbert, Fabiola Meco, Mireia Mollà, Àngela Ballester, Eric Bataller, Benjamí Soler, Josep Bort, Sergi Campillo, Pilar Soriano, Verònica Ruiz, Cristina Cabedo, Miquel Real, Paco Garcia, Albert Poveda, Antonio Estany, Sandra Mínguez o Llum Quiñonero, entre altres.
 
Aquest debat obert per Iniciativa tindrà la seua culminació el pròxim dissabte 23 d’abril amb la celebració a València d’una Conferència Política de la formació ecosocialista.

Per a aquesta Conferència, Iniciativa ha elaborat la ponència ‘Des d’un govern de canvi cap a un valencianisme de la majoria’, un document, que pot ser esmenat per la militància, “en què es posen de relleu eixos d’actuació del valencianisme al voltant dels governs per a les persones, la recuperació de la confiança en les institucions, la millora de la vida dels ciutadans, l’impuls de l’economia sostenible i la creació d’ocupació”.
 
La finalitat tant de les taules redones com de la Conferència Política és, segons IPV, debatre sobre “com generar espais de confiança entre les diferents visions del valencianisme polític” amb la finalitat de fer d’aquest “una opció en què puga confiar una majoria de les ciutadanes i ciutadans del País Valencià”.


 

Descargas

next