Diari La Veu del País Valencià
Nit de les Lletres Catalanes a València
RedactaVeu / València

Les novetats literàries d’autors valencians van ser les protagonistes de la vetllada celebrada a la Societat Coral el Micalet, la qual va reunir més de mig centenar de lectors i autors i que va ser conduïda per l’actriu Pepa Juan.

Després de sopar junts, els escriptors tenien prop de dos minuts per a presentar el seu llibre a la resta de comensals. S’hi presentaren novetats publicades en 2015 i 2016 en assaig, literatura infantil i juvenil, narrativa i poesia. La llibreria 3i4 es va encarregar de la venda dels títols presentats, que podien ser dedicats pels mateixos autors,

“Vitalitat de la literatura catalana actual feta des del PV”

La Nit de les Lletres Catalanes és una iniciativa que va començar l’activista cultural Simó Aguilar el 2002, però amb la seua pèrdua la convocatòria s’havia deixat de fer. L’any passat l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana va recuperar la iniciativa, “i per segon any consecutiu el gran èxit d’assistència demostra l’interès i la gran vitalitat de la literatura catalana actual feta des del País Valencià”, segons font de l’organització.

Hi participaren, presentant les seues novetats, els escriptors Francesc Aledon Vicente, Carme Arnau, Àngel Carreras, Alicia Coscollano, Rafael Escobar, Toni Espí, Anton Ferrer, Marc Granell, Rubén Luzón, Cristòfor Martí Adell, Lluís Miret, Manuel Molins, Joan Baptiste Mollà, Francesc Mompó, Jesús Moncho, Josepa Montagut, David Oliver, Joan Francesc Peris, Pura Peris, Rosa Roig, Manola Roig, Francesc Josep Rodrigo, Antoni Rovira i Vicent Usó.

Acció Cultural del País Valencià, la Societat Coral el Micalet i la llibreria Tres i Quatre col·laboren en aquesta iniciativa, que ha rebut el patrocini de la Institució de les Lletres Catalanes.

Comparteix

Icona de pantalla completa