Julià Àlvaro defensa la reforestació amb flora autòctona

D'aquesta manera es dóna valor als nostres boscos i riberes
13 febrer 2016 01:00h

RedactaVeu / Alzira.

El secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Àlvaro, ha afirmat que la reforestació dels espais naturals del País Valencià s'ha de realitzar amb flora autòctona "perquè només així recuperem els nostres espais naturals originals i donem valor als nostres boscos i riberes".

Durant els actes organitzats amb motiu del Dia de l'Arbre a Alzira, Julià Àlvaro ha apostat per "obrir els espais naturals a la ciutadania perquè puguen gaudir-los i, en la mateixa mesura que els gaudeixen, aprenguen a conèixer-los i conservar-los".

El secretari autonòmic de Medi Ambient ha subratllat que "tots hem de ser còmplices en la tasca de respectar i cuidar el nostre medi ambient, perquè davant de l'oci consumista i urbanísticament depredador és molt millor i més saludable el natural, gratuït i sostenible".
 
Àlvaro, Gómez i Carreres a Alzira. Foto: Ajuntament d'Alzira.
Diego Gómez (alcalde Alzira), Pep Carreres (el regidor de Medi Ambient) i Julià Àlvaro. Foto: Ajuntament d'Alzira.

Àlvaro ha participat en la plantació de vegetació de ribera al costat del riu Xúquer en el Paratge Natural Municipal de la Murta, on es desenvolupa una iniciativa de recuperació de la vegetació en què col·laboren els col·legis i instituts pròxims de la Puríssima, Lluís Vives, l'Alborxí, Tirant lo Blanc i Institut número 4 de Tulell i la Fundació Limne.

Amb aquesta iniciativa es busca visualitzar el potencial d'un espai natural, que visiten anualment al voltant de 30.000 persones i escolars de la Ribera Alta i comarques veïnes.

Logo La Veu
 
next