Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià participa per primera vegada en Fitur Gai (LGTB)

Europa press / Madrid

L’Agència Valenciana de Turisme promocionarà “l’hedonisme mediterrani” a partir d’aquest dimecres en la Fira Internacional de Turisme (Fitur), en la qual mostrarà el País Valencià com una destinació “oberta, plural, accessible, singular, inclusiva, cosmopolita i sense complexos” en trobades previstes amb diferents línies aèries, ‘touroperadors’ i empreses turístiques internacionals, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Fitur arriba a la trenta sisena edició i tindrà lloc del 20 al 24 de gener en el recinte firal d’Ifema a Madrid. Aquest certamen, juntament amb la ITB de Berlín i la World Travel Market (WTM) de Londres, és un dels majors aparadors turístics del món.

La representació valenciana en la fira serà a càrrec del secretari autonòmic de Turisme, Francisco Colomer, i el president del Consell, Ximo Puig, que acudiran aquest dimecres i dijous, respectivament. L’objectiu de la Generalitat és traslladar el missatge que “som una destinació d’experiències turístiques per a gaudir de l’hedonisme mediterrani en la seua millor versió”.

Stand País Valencià. (Foto: GVA).

Un enfocament “més professional”

Per primera vegada la Generalitat participa en aquesta fira amb un disseny de l’estand global i amb una imatge unificada, mentre que com a principal novetat, enguany es duplica l’espai destinat a empreses del país amb la finalitat de donar-li un enfocament “més professional”.

Colomer es reunirà amb representants de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) per a concretar la promoció i desenvolupament de la Ruta de la Seda al País Valencià, i per a impulsar el projecte de Dieta Mediterrània.

Activitats destacades

Aquest dimecres tindrà lloc la inauguració oficial, així dins de les activitats destacades d’aquesta edició de Fitur, el País Valencià participarà també per primera vegada en Fitur Gai (LGBT) el qual és un espai propi del certamen. De vesprada tindrà lloc a la plaça Central de l’estand del País Valencià l’acte de lliurament dels premis Travellers Choice Hotels de Tripadvisor, que premia els millors hotels valencians. Dijous, a la plaça Central, es farà lliurament dels certificats de gestió de R+D+i per part de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor) a l’Invat.tur i a sis establiments turístics valencians.

Comparteix

Icona de pantalla completa