Diari La Veu del País Valencià
L’oferta de litoral i d’interior valencià en Fitur 2016

RedactaVeu / València

En aquesta edició, el Patronat mostrarà en el certamen l’oferta valenciana de litoral i d’interior en l’estand situat dins de l’espai del País Valencià, en el pavelló 7 de la fira.

Pilar Moncho, diputada de Turisme, ha explicat que “enguany participarem en Fitur 2016 per promocionar l’oferta turística global dels pobles i comarques i donar a conèixer al mercat nacional i internacional els nostres principals productes turístics”.

“Des del Patronat mostrarem principalment l’oferta de sol i platja i d’interior però a més, apostarem per potenciar el turisme gastronòmic, el turisme cultural i el turisme actiu i de naturalesa”, ha destacat la diputada de turisme.

Dues àrees temàtiques

En aquesta edició, el Patronat promocionarà els principals productes turístics del País Valencià en dues grans àrees temàtiques: turisme de sol i platja i turisme d’interior.

Pilar Moncho, diputada de Turisme.

En la zona de litoral participaran les localitats del Puig de Santa Maria, Sueca, Xeraco, Puçol i la Mancomunitat de la Valldigna i en la zona d’interior mostraran la seua oferta, els municipis d’Algemesí, Alzira, Aiora, Bétera, Bunyol, Xiva, Cofrents, Llíria, Ontinyent, Requena, Riba-roja de Túria, Utiel, Xàtiva i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

A més, l’estand de València, Terra i Mar comptarà amb la presència destacada dels municipis de Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’en Berenguer.

Comparteix

Icona de pantalla completa