Diari La Veu del País Valencià
Uns 1.450 aspirants es presenten a la segona fase de l’examen de nivell superior de la JQCV
RedactaVeu / València

A més d’aquestes persones, unes altres 61 es presenten a l’examen específic de Correcció de Textos que prepara la Junta Qualificadora, que es realitzarà exclusivament a les 9.00 hores del matí a la ciutat de València.

Els aspirants que van realitzar els exàmens d’elemental i coneixements orals ja poden consultar els resultats a l’apartat habilitat a la pàgina web de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Durant les properes setmanes, la resta d’aspirants podran també consultar-los-hi.

La nova JQCV

El dimarts dia 2 de desembre es constituirà el nou Ple de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià que conduirà l’organisme cap a l’homologació amb el Marc Europeu Comú de Referència de les Llengües i a la constitució com un vertader nexe entre el món lingüisticoacadèmic i la societat civil.

En aquest sentit, i durant 3 setmanes, el director general de Política Língüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, ha estat realitzant un seguit de visites a totes les seus examinadores per a informar els consistoris i els organitzadors de cap on caminarà aquesta nova Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Aquesta setmana, Rubén Trenzano visitarà les seus d’Alcoi, Elda, Ontinyent, Xàtiva i Alzira i conclourà, així, la ronda informativa.

Comparteix

Icona de pantalla completa