Diari La Veu del País Valencià
Iniciativa demana ratificar amb fórmules alternatives el pacte de Compromís amb Podemos
RedactaVeu / EP / València

.

Mireià Mollà, en declaracions als mitjans de comunicació en els passadissos de les Corts, ha dit que li “estranya” que es convoque el Consell General per a aquest cap de setmana i ha indicat que podrien cercar-se “fórmules alternatives” com “una ratificació -de l’acord- de forma no presencial”.

La parlamentària de Compromís ha destacat que Iniciativa ha valorat “positivament” l’última proposta que el Consell Nacional del Bloc “va posar damunt de la taula” que passa per “una confluència que oferisca a l’electorat un projecte potent”. “Volem estar en les taules on es debatran moltes coses, no ser anecdòtics, i oferir una oferta electoral potent”, ha manifestat.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que el Bloc va decidir el dissabte “el mateix que en Iniciativa estem molt de temps dient”, per la qual cosa “ens felicitem i ara a treballar per a formalitzar-ho”.

Inquirida per si la proposta del Bloc planteja que Podem no es presente amb aquest nom a les eleccions al País Valencià, Mollà ha respost que el que proposa és “una àmplia confluència on Compromís tinga una presència indiscutible i garantida”. En qualsevol cas, ha afegit: “No veig que el Bloc diga a Podem que de cap manera ni el seu nom, presència o percentatge estiguen garantits”, ja que “s’ha de negociar”.

Segons ha assegurat “hi ha converses i eixes converses no em sembla que vagen malament”, i ha manifestat que “encara hi ha temps”. “Els partits a voltes es guanyen en el temps de descompte”, ha postil·lat, en el mateix sentit que es va pronunciar recentment la líder d’Iniciativa, Mònica Oltra.

Comparteix

Icona de pantalla completa